TUV T8

TUV T8
Részletek:
TUV t8 kvarcüveg UVC 254nm/185nm t8 uvc Germicid lámpa levegő víztisztító UV fertőtlenítő lámpa Termékleírás Jellemzők A Lightbest baktériumölő lámpák stabilan bocsátanak ki UV fényt, és az élettartam végén az UVC teljesítmény 85%-on marad.Lightbest A lámpa A bázist Kína gyártja, antioxidáns...
A szálláslekérdezés elküldése
Leírás

details of tuv t8

TUV t8 kvarcüveg UVC 254nm/185nm t8 uvc germicid lámpa levegő víztisztító UV fertőtlenítő lámpa

Termékleírás

Termék név

TUV t8

Garancia (év)

1-Év

Élettartam (óra)

10000

Bizonyítvány

CE ROHS

Feszültség

110V-240V

Fényforrás

Kvarc cső

Lámpacső anyaga

Kiváló minőségű kvarc

Véganyag

Kerámia / alumínium

Alkalmazás

Otthon, ORVOSI, Hotel, Iroda, kórház, Légtisztítás

hullámhossz (nm)

254

Névleges teljesítmény

8W 36W 75W 155W, az ügyfelek igényei szerint készíthető

Specifications of tuv t8

Jellemzők

A Lightbest baktériumölő lámpák stabilan bocsátanak ki UV fényt, és az élettartam végén az UVC-kibocsátás 85% marad.Lightbest

A lámpa talpa porcelánból készült, antioxidáns és anti-sugárzás.

A 254 nm-es (UV-kibocsátást) a laboratóriumban tesztelték. Lehet, hogy ez más volt, amikor a környezetet megváltoztatták.

Alkalmazás

A TUV t8 lámpa a vízkezelés és a sterilizálás fontos eszközeként használható

type of tuv t8

Bizonyítványa TUV t8lámpa

A TUV t8 sterilizáló lámpát a CE és az RoHS jóváhagyta.

certification of tuv t8

Csomagolás és szállítás

Transport of tuv t8

RFQ

K: Mi az Ön szállítási szolgáltatása?

V: Hajórendelést, rakomány-konszolidációt, vámáru-nyilatkozatot, szállítási dokumentumokat és ömlesztett szállítási szolgáltatásokat tudunk nyújtani a kikötői kikötőben.

K: Hogyan lehet megoldani a berendezés hibáit a használat során?

V: Kérjük, írjon nekünk e-mailt a problémáról képekkel vagy kis videókkal, jobb lenne, megtaláljuk a problémát és megoldjuk. Ha megsérült, ha a garanciális időszakon belül van, küldünk Önnek egy új ingyenes alkatrészt.

Népszerű tags: tuv t8, Kína, beszállítók, gyártók, gyár, nagykereskedelem, ár, eladó